Dansk

Opbevaringsaftale hos Pelican

Prisaftale med Pelican Self Store, Kalkbrænderihavnsgade 3

Pelican tilbyder lagerplads i mange størrelser helt nede fra 1 m2 og opefter i små spring. De giver fast 50% rabat på deres kvadratmeterpris de første 2 måneder, og lagerplads lejes normalt for en hel kalendermåned ad gangen.

Da hvert af vores kælderafsnit vil være lukket i 6-7 uger, vil vi have brug for lagerplads i ca. 2 måneder. Vi har derfor opnået, at man efter de første to måneder (regnet fra første lejedato) kan forlænge lejeperioden på dagsbasis. På den måde skal lejeperioden ikke forlænges med en hel måned, hvis nogle af os får brug for 2 måneder plus nogle få dage.

Rabatten på 50% varer kun de første 2 måneder, så evt. forlængelse bliver til fuld pris, men til gengæld skal vores beboere ikke skal betale oprettelse og lås, som normalt koster kr. 299,-.

Hvis nogle af jer skulle ønske meget længere opbevaring, tilbyder Pelican os 25% rabat for de første 6 måneders leje (men så får man ikke 50% rabat i de første to).

Pelicans priser finder du her: https://pelicanselfstorage.dk/opbevaring-koebenhavn/kastellet

Eksempel:
Et lagerrum på 5 m2 koster med 50% rabat 575 kr. pr. måned. Hvis man lejer det fra f.eks. 5. maj, udløber lejeperioden 4. juli. De to måneder koster i alt kr. 1.150 kr. Hvis man så har brug for at forlænge lejen, skal man blot meddele dette senest på fraflytningsdagen, dvs. 4. juli. Derefter er lejen 1.150 kr. pr. måned (el. faktisk 1.149), men man betaler kun for det antal dage, man har brug for, dvs. ca. 38 kr. pr dag.

Der kræves en forsikring, som Pelican kan tilbyde, men tjek først, om jeres egen indboforsikring dækker.

Hvordan gør man?
Ring til 39 75 50 06 eller send en mail til
kastellet@pladstilalt.dk. I skal blot sige:

  • At I kommer fra Strandbo I
  • Hvor mange m2 I ønsker at leje
  • Hvilken dag I skal bruge pladsen fra

NB: Hvis I allerede fra starten ved, at I gerne vil leje i 6 mdr. eller mere, så oplys det, så I kan få 25% rabat i 6 mdr. i stedet for 50% i 2 mdr.

Ellers behøver I ikke at oplyse varigheden på forhånd, blot I inden udløbet af de første to måneder siger til, hvis I ønsker at forlænge lejen på dagsbasis.

Trailer
Hos Freetrailer kan I også låne/leje en lukket trailer. De har mange afhentningssteder, bl.a. hos ”vores” Pelican, så det er rigtig praktisk. Gratis (dvs. næsten gratis) de første 24 timer. Reserveres på www.freetrailer.dk . Book i god tid!

Flyttemænd
Flyttefirmaet eXpress-Flyt har en aftale med Pelican, så 2 flyttemænd + bil kun koster 849 kr/time. De har adgang til Pelican og kan derfor sætte tingene ind i rummet, uden at I behøver være til stede. De har tlf. 25 17 76 20 og express-flyt.dk/